Braziliaanse hoofdtooi wit

Braziliaanse hoofdtooi wit

Braziliaanse hoofdtooi wit voor Braziliaanse samba feesten staan bekend om hun sexy en kleurrijke outfits. De dames hebben vaak niet veel om het lijf maar slage... Lees meer

64111718
Neem contact op voor de levertijd
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Braziliaanse hoofdtooi wit voor Braziliaanse samba feesten staan bekend om hun sexy en kleurrijke outfits. De dames hebben vaak niet veel om het lijf maar slagen er altijd toch in door middel van haar accessoires er prachtig en gracieus uit te zien. Deze hoofdtooi wit is z'n accessoire waarmee je als dame je outfit een echt Braziliaans tintje geeft.

Braziliaanse hoofdtooi wit is ook in 5 andere Kleuren leverbaar

Braziliaanse hoofdtooi wit voor dames is een luxe verentooi, bevestigd op tiara op het hoofd wordt gedragen bedekt. De tooi heeft een plastic tiara band die goed blijft zitten. De veren zijn ongeveer 35 cm lang.. De kleurrijkste tiara's en diademen koop je bij simpel en snel onlinebij PartyCorner. Bijvoorbeeld Braziliaanse hoofdtooi wit leverbaar nu in 6 felle kleuren.

Productspecificatie: Braziliaanse hoofdtooi wit

  • Kleur:wit
  • Soort: kunststof tiara
  • Maat: one size fits most
  • Haar decoratie

Braziliaanse hoofdtooi wit kopen

Deze Braziliaanse tiara Samba hoofdtooi kopen voor samba danseressen en andere braziliaanse  carnaval vierders in Rotterdam of waar dan ook in de wereld die een samba tooi willen kopen. Kom eens naar onze winkel in Zaandam waar je al deze Braziliaanse hoofdtooien en braziliaanse verentooi proberen kunt voordat je deze deze Braziliaanse hoofdtooi wit kopen gaat.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.