Braziliaanse hoofdtooi Showgirl

Braziliaanse hoofdtooi Showgirl

Braziliaanse hoofdtooi kopen? Bekijk de aanbieding van de Braziliaanse hoofdtooi Showgirl in het zwart naar de verenpracht van de Braziliaanse hoofdtooi van van... Lees meer

10525387
€27,50 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Braziliaanse hoofdtooi kopen? Bekijk de aanbieding van de Braziliaanse hoofdtooi Showgirl in het zwart naar de verenpracht van de Braziliaanse hoofdtooi van van echte vogel veren voor de Braziliaanse dansers. Luxe Braziliaanse hoofdtooi met veren besteld u nu voordelig bij PartyCorner. Prachtige luxe hoofdtooi van veren en pailletten op een hoofdband met elastieken band voor een perfecte aansluiting. De hoofdtooi is goed gevuld met klassen 4 veren (40) cm uitsluitend door rui verkregen zijn.

Specificaties: Braziliaanse hoofdtooi Showgirl

  • Kwaliteit: 100% vogel veren
  • Haarband 100 % polyester
  • Kleur zwart
  • One size fits most
  • Veren lengte ca. 40 cm

Braziliaanse hoofdtooi kopen

Deze Braziliaanse hoofdtooi kopen voor samba danseressen en andere braziliaanse  carnaval vierders in Rotterdam of waar dan ook in de wereld die een samba tooi willen kopen. Kom eens naar onze winkel in Zaandam waar je al deze Braziliaanse hoofdtooien en braziliaanse verentooi proberen kunt voordat je deze deze braziliaanse hoofdtooi kopen gaat.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.