Brandweerman helm online kopen

Brandweerman helm online kopen

De Leukste Brandweerman helm nu verkrijgbaar. Deze Brandweerman helm van plastic. De Brandweerman helm is erg leuk te combineren met een brandweerman outfit om ... Lees meer

63090032
€9,95 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Leukste Brandweerman helm nu verkrijgbaar. Deze Brandweerman helm van plastic. De Brandweerman helm is erg leuk te combineren met een brandweerman outfit om er en compleet kostuum van te maken. Combineer het kostuum met de leukste accessoires en maak er een leuk feest van.

Productspecificatie: Brandweerman helm

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maat: One size fits most
  • Materiaal: plastic
  • Adviesleeftijd: Vanaf 14 jaar

Brandweerman helm online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals deze Brandweerman helm combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel onze leuke Brandweerman helm online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.