Brandweerhelm carnaval

Brandweerhelm carnaval

Brandweerhelm carnaval Deze goedkope brandweerhelm carnaval is een speelgoed helm voor het brandweer thema. deze brandweerhelm speelgoed lijkende rode helm is n... Lees meer

36076805
€6,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Brandweerhelm carnaval Deze goedkope brandweerhelm carnaval is een speelgoed helm voor het brandweer thema. deze brandweerhelm speelgoed lijkende rode helm is naar het Americaans brandweer helm model gemaakt. Brandweerhelm carnaval is leuk bij onze brandweerpak te combineren om strakts bij het carnaval een brandje te blussen met je spuitinrichting.

Productspecificaties:Brandweerhelm carnaval
  • Model: Brandweerhelm
  • Kleur: rood
  • Gemaakt van: kunststof
  • Geschikt voor 14 jaar en ouder

Rode brandweerman helm voor volwassenen

Deze rode brandweerman helm voor volwassenen is een perfecte aanvulling op een brandweerpak  voor heren of brandweer jurkje. De rode helm heeft op de voorzijde de tekst: Fire Chief 01, Fire Department. De rand van de helm loopt rondom door en is naar de achterzijde langer.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.