Boa Groen

Boa Groen

Boa Groen is een boa gemaakt van Vogel veren die in de rui zijn verkregen. De boa is  1,80 cm lang waarvan de veren 50 gram zwaar zijn. Boa Groen is een luxe ga... Lees meer

620548
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,72 € 5,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Boa Groen is een boa gemaakt van Vogel veren die in de rui zijn verkregen. De boa is  1,80 cm lang waarvan de veren 50 gram zwaar zijn. Boa Groen is een luxe gala boa die bij u avond jurk zeker niet zal misstaan. Met een snelle levering sturen wij deze Boa groen naar u opgegeven adres.

Partycorner.nl heeft een groot assortiment  boa in maar liefst 46 kleuren boa,s. Wij hebben 3 soorten boa's groen, een lime groene boa een licht groene boa of de Groene boa.

Groene boa sjaal Productspecificatie

  • Lengte:180cm.
  • Gewicht: 50 gram.
  • Kleur: midde groen
  • Veren zijn uit de rui verkregen.
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar of ouder.

Groene boa sjaal

Groene boa sjaal die letterlijk heel licht op je schouders hangt, deze veren boa in de midde groene kleur heeft een gewicht van 50 gram waardoor deze veren boa lekker flexibel mee beweegt op jou dans bewegingen! De Groene boa sjaal is een ware sieraad om ieders hals en schouders.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.