Boa Geel

Boa Geel

Deze Boa Geel is een mooie toevoeging voor bij jou nieuwe outfit. Met Pasen een gele boa onze Boa Geel is 180 cm en weegt 50 gram en is brand vertragend. Een Bo... Lees meer

2753939
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€7,72 € 5,02 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Boa Geel is een mooie toevoeging voor bij jou nieuwe outfit. Met Pasen een gele boa onze Boa Geel is 180 cm en weegt 50 gram en is brand vertragend. Een Boa is altijd een goede oplossing om je outfit nog een extra boost te geven.

De veren boa geel is gemaakt van vogel veren die uitsluitend door rui zijn verkregen en daarna geverfd in deze prachtige kleur geel die bovendien kleurvast is. 

Boa Geel Productspecificatie

  • Kleur:geel
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Gewicht: 50 gram
  • Lengte: 180cm / 1,80 meter
  • Brandvertragend: Ja

Boa Geel kopen

Boa Geel is een echte carnavals boa als u deze combineert met de kleur rood en een groene boa. Gele Boa is een luxe boa wat u als boa sjaal kunt dragen voor de Pasen of carnaval. Deze Boa is ook erg leuk om als accessoires in paas stukjes te verwerken zo dat deze boa geel niet alleen als kleding voldoet. Gele boa kopen als groep voor het carnaval bij een min aantal van 12 boa geel geven wij een interessante korting weg.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.