Blauwe pruik lang

Blauwe pruik lang

Blauwe pruik lang is verkrijgbaar in de maat one size fits all! Ook is het verkrijgbaar in 15 andere kleuren die helemaal passen bij het aankomende toppers them... Lees meer

6021666
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€11,50 € 7,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Blauwe pruik lang is verkrijgbaar in de maat one size fits all! Ook is het verkrijgbaar in 15 andere kleuren die helemaal passen bij het aankomende toppers thema, ideaal voor de vrouw die niet weet wat ze wil, maar toch nog een anderen look wilt.

  • Kleur: Blauw
  • Maat: One size fits all

Blauwe pruik lang

Deze Blauwe pruik lang is een mooie pruik uit onze Toppers collectie 2014 voor het aankomende Toppers concert, waarmee je je Toppers kostuum eens flink compleet kan maken. Bij een grote afname van de Blauwe pruik lang krijg jij van ons een groeps of verenigingskorting, ideaal voor als je met een groep vriendinnen in hetzelfde stijl verkleed wilt gaan en herkent wilt worden tijdens dit toppers concert.

Wij wensen jou veel plezier toe tijdens het Toppers concert 2014 met de Blauwe pruik lang.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.