Batman pak kopen

Batman pak kopen

Wou jij altijd al een keer als jouw favoriete superheld verkeeld? wacht niet langer want dit kan nu! Met dit geweldig leuke Batman pak lijk jij op jouw favoriet... Lees meer

47398070
€39,95 € 37,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wou jij altijd al een keer als jouw favoriete superheld verkeeld? wacht niet langer want dit kan nu! Met dit geweldig leuke Batman pak lijk jij op jouw favoriete superheld. En niet alleen lijk je op hem maar ook zie je er nog eens erg stoer uit door de nep muscle van het shirt waardoor het lijkt dat je erg gespierd bent.

Batman Pak kopen

Eindelijk komt je grootste wens uit: vandaag ben jij de enige echte superheld! heeft u binnenkort een verkleed partij waar jij er leuk verkleed bij wil lopen. Pak de kans dan nu en bestel dit leuke batman Pak waarmee jij echt op jouw favoriete superheld kunt gaan lijken. om er het best uit te zien voor welk feest dan ook.

Bestel snel je Batman pak en ga het grote gevecht aan tussen het goed en het kwaad. De supersnelle redder in nood is Batman en wees de strijder voor de goeie kant! dat kan zeker in je mooie Batman pak.

Product specificatie: Batman Pak

Productspecificatie:

  • Batman masker
  • Batman Shirt
  • Batman Cape
  • Kleur: zie foto
  • Soort:heren kostuum
  • Materiaal:100 % polyester 
  • Maat:M-L-XL

Batman pak volwassenen 

Dit batman pak volwassenen bevat een pak met cape en een masker. Het pak is zwart en geprint met een goudkleurige riem. De cape zit vast aan het batman pak. Het batman masker wordt geheel over het hoofd gedragen maar door de goede lucht doorlatende stof is er geen belemmering bij het adem halen  Het masker is soepel en van een gevoerde stof gemaakt. Dit Batman kostuum voor volwassenen is perfect voor een superhelden themafeest.

Het enige echte Batman Pak nu te kopen bij PartyCorner.nl of kom langs in de winkel in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.