Batman kostuum

Batman kostuum

Wou jij altijd al een keer als jouw favoriete superheld verkeeld? wacht niet langer want dit kan nu! Met dit geweldig leuke Batman Kostuum lijk jij op jouw favo... Lees meer

10614251
€44,50 € 39,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wou jij altijd al een keer als jouw favoriete superheld verkeeld? wacht niet langer want dit kan nu! Met dit geweldig leuke Batman Kostuum lijk jij op jouw favoriete superheld. En niet alleen lijk je op hem maar ook zie je er nog eens erg stoer uit door het muscle shirt dat een deel van het kostuum is waardoor het lijkt dat je erg gespierd bent.

Batman kostuum kopen

Eindelijk komt je grootste wens uit: vandaag ben jij de enige echte superheld! heeft u binnenkort een verkleed partij waar jij er leuk verkleed bij wil lopen. Pak de kans dan nu en bestel dit leuke batman Kostuum waarmee jij echt op jouw favoriete superheld kunt gaan lijken.

Bestel snel je Batman kostuum en ga het grote gevecht aan tussen het goed en het kwaad. De supersnelle redder in nood is Batman en wees de strijder voor de goeie kant! dat kan zeker in je mooie Batman kostuum.

Batman Kostuum met alle leuke delen

Het enige echte Batman kostuum nu te kopen bij PartyCorner. Het kostuum is tweedelig. Het eerste deel bestaat uit een prachtig zwart Batman masker met daaraan bevestigt een mooie Batmancape. Deze wordt met klittenband om de hals vastgezet. Het tweede deel bestaat uit een grijs Sixpack T-shirt met het Batman embleem er op geappliceerd waardoor je er erg gespierd en stoer uit komt te zien en tevens is het muscle shirt afgemaakt met een mooie gele riem met bijpassende applicaties.

Specificaties van het leuke: Batman kostuum

        Materiaal: 100 % polyester
        shirt vulling: 100% polyurethaan   
        cape: 100% polyester
        Masker: 100% polyurethaan
        Kleur: zwart met gele applicaties
        Maat: M, L en XL
        Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
        Exclusief: schoenen en broek

Leuke prijzen voor Kostuums

Wij bieden een breed assortiment van Superhelden kostuums in diversen prijsklasse. Ook beschikken wij over een reeks van officiële licenties voor de Superhelden kostuums voor verzamelaars. deze Superhelden kostuums koop je online of kom naar onze winkel in het centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.