Banner Sweet 16 - voor binnen of buiten

Banner Sweet 16 - voor binnen of buiten

Groots aankondigen dat jouw Sweet 16 feestje aan de gang is? Met de banner sweet sixteen kun je het niet duidelijker maken. Met de banner sweet 16 is het goed t... Lees meer

6379286
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Groots aankondigen dat jouw Sweet 16 feestje aan de gang is? Met de banner sweet sixteen kun je het niet duidelijker maken. Met de banner sweet 16 is het goed te zien dat het meisje zijn wel een beetje over is.

De Sweet 16 banner is in de kleuren zwart met roze Sixteen tekst. de afmeting van de sweet 16 banner is 74 x 220 centimeter. De banner kun je overal ophangen zodat iedereen weet waar het feestje plaats vindt.

Super Sweet Sixteen banners

Onze Super Sweet Sixteen banners zijn onmisbaar op elk Sweet 16 party. De banner geeft een leuke sfeer en is groots.

De Sweet Sixteen spandoek benadrukt dat zij in een andere levensfase terecht komt , en dat het spannende 16e levens jaar is begonnen.

Kijk voor al je Sweet Sixteen producten in onze webshop. Wij hebben een groot assortiment met de meest unieke Sweet 16 artikelen. Dit loopt op van Sweet Sixteen jurkjes tot aan leuke ballonnen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.