Ballonnenslinger

Ballonnenslinger

Met deze ballonnenslinger kunt u iedere locatie om toveren tot een elegante feest ruimte. Deze ballonslinger wordt gemaakt met sterk nylon draad een hoge kwalit... Lees meer

5254584
1 à 3 werkdagen - Na offerte bevestiging
€ 9,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten

Voor dit product kunt u alleen een offerte aanvragen.

Offerte aavragen
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze ballonnenslinger kunt u iedere locatie om toveren tot een elegante feest ruimte. Deze ballonslinger wordt gemaakt met sterk nylon draad een hoge kwaliteit ballonnen. U kunt zelf de kleuren kiezen. Deze ballonnenslinger wordt gemaakt met 100% biologisch afbreekbare ballonnen.

  • Bestelbaar per meter.
  • Keuze uit meer dan 50 kleuren ballonnen.
  • Kan met 1, 2, 3 en 4 kleuren gemaakt worden of volledig bond gekleurd.
  • Opdeelbaard tot stukken van minimaal 2 meter.
  • Deze ballonnenstreng valt NIET onder de "Gratis verzending boven de €100,-" regeling!
  • Plaatsing door ons ook mogelijk.

Ballonnen slinger maken op locatie

Bij ballonnen slingers langer dan 4 meter maken wij de ballonnen slinger op locatie. Een Ballonnen slinger maken op locatie kan gedaan worden in een geschikte ruimte of wanneer er geen geschikte ruimte beschikbaar is in onze speciale tent. Door de Ballonnen slinger op locatie te maken kunnen wij een optimale kwaliteit garanderen van de ballonnen slingers.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.