Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt kopen

Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt kopen

Met deze ballonnenpomp elektrisch - 220 volt wordt ballonnen opblazen een stuk gemakkelijker. Wij hebben de ballonnenpomp elektrisch - 220 volt ook nog eens leu... Lees meer

50270210
€119,50 € 99,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze ballonnenpomp elektrisch - 220 volt wordt ballonnen opblazen een stuk gemakkelijker. Wij hebben de ballonnenpomp elektrisch - 220 volt ook nog eens leuk geprijsd, zodat iedereen niet meer met de handpomp een ballon hoeft op te blazen. Ook is deze pomp onze meest professionele ballonnenpomp in het assortiment. Gaat u zelf een ballonnen decoratie zoals een ballonnenboog of ballonnen pilaar maken? dat is dat snel gedaan! Met onze elektrische ballonnen pomp kunt u thuis gemakkelijk de mooiste ballon decoraties maken of een huis vol met ballonnen versieren. Maak snel gebruik van deze speciale aanbieding van deze elektrische ballonnenpomp.

De meest uitgebreide en ideale Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt.

Dit model van de Ballonnenpomp elektrisch - 220volt is ons meest uitgebreide artikel op het gebied van ballonnenpompen met deze pomp kunt u twee ballonnen tegelijk opblazen. Ook heeft de pomp twee instellingen: de doorlopende lucht en alleen lucht als je de knop indrukt om zo zelf de grootte van de ballonnen te bepalen. Maar ook met deze pomp kunt u na het gebuikt de stekker in de pomp zelf plaatsen zodat de stekker niet rondt blijft slingeren.

Meerdere ballonnen tegelijk met deze Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt.

Heeft u een feest  verjaardag of iets anders te vieren en opgeblazen ballonnen nodig voor als feest decoratie, dan is deze Elektrische ballonnenpomp precies wat u nodig heeft. Deze pomp is uitgelaten met twee opblaas punten waardoor u twee keer zo snel al u ballonnen kunt opblazen en hierdoor veel tijd bespaart.

Ballonnen opblazen met de Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt een echte aanrader.

Een elektrische ballonnenpomp kopen die gemakkelijk te gebruiken is en ook nog eens is voorzien van bedieningsmogelijkheden: continue en handmatig knop voor het aan en uit zetten van de mini elektrische ballonnen pomp om gemakkelijk latex ballonnen mee op te blazen. Deze Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt heeft een special opzetstuk dat draait en geweldig is in het lucht uitlaat systeem om modelleer ballonnen mee op te kunnen blazen.

Veel gestelde vragen:
Vraag 1: Hoe blaas ik elke latex ballon de zelfde maat
Antwoord: Gebruik een emmer en plaats steeds de opgeblazen ballon in een emmer hierdoor krijg je steeds de zelfde maat voor een mooie gelijkmatige ballon decoratie.

Vraag 2: Het snel opblazen van modelleer ballonnen voor dieren figuren zoals hondjes.
Antwoord: Laat de elektrische ballonnenpomp aanstaan en doe snel achterelkaar de modelleer ballonnen met het mondstuk over het klein meegeleverde mini nippel.

Tip: Gebruik altijd minimaal een 12 inch ballon maar liever een grotere ballon maat voor het decoreren van ballon decoratie hoe groter je de latex ballon opblaast hoe zwakker deze Ballon wordt

Ballonnenpomp elektrisch - 220 volt, de Elektrische pomp is om gemakkelijk (latex) ballonnen mee op te blazen. Voorzien van opzet stukje om gemakkelijk de ballonnen erop te plaatsen. 1 handmatige knop. Bij oververhitting schakelt de elektrische ballonnenpomp automatisch uit. 680Watt, 220 volt

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.