Ballon gewicht blauw kopen

Ballon gewicht blauw kopen

Het Ballon gewicht Blauw is geschikt voor latex ballonnen en folie ballonnen. Het Ballon gewicht Blauw is voorzien van een doorzichtige plastic ring om de ballo... Lees meer

2144543
€1,95 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het Ballon gewicht Blauw is geschikt voor latex ballonnen en folie ballonnen. Het Ballon gewicht Blauw is voorzien van een doorzichtige plastic ring om de ballonnen aan vast te knopen zodat zijn kunnen vliegen en je ze kan verplaatsen zonder ze steeds aan niets anders vast te knopen!Maak eens een een ballonnen toef met onderaan een Ballon gewicht Blauw.

Gebruik een ballon gewicht blauw als volgt:

Neem een ballon gewichtje blauw en Vul 10 blauw gekleurde ballonnen met helium met een 2 meter lang. Hou 1 ballon op jouw gewenste lengte aan het lint in je linker hand als top ballon, Doe vervolgens twee ballonnen aan het lint bij je eerste ballon in je linker hand knijp niet te veel in het lint zodat je deze gemakkelijk naar boven of onder kan verplaatsen door aan het lint te trekken.

Wij zeggen (bovenkant is onderkant) dat wil zeggen dat je de ballon knoop van de eerste ballon verstopt achter de bovenkant van de tweede laag ballonnen.

Herhaal dit bij de derde laag met 3 ballonnen om daaronder de vierde laag van vier ballonnen op de zelfde hoogte te decoreren hieronder met een tussen lengte van ongeveer 1 meter monteer je het prachtige ballon gewichtje blauw als final touch. en jij een beginnende ballonnen prof.

Ballon gewicht Blauw Kopen

Aan het Ballon gewicht Blauw kunt u maximaal 12 helium ballonnen van 14 inch / 35,5 cm vastmaken! Een extra voordeel van het blauwe Ballon gewicht is dat deze kleur te koppelen is met de kleuren van de ballonnen die ook te koop zijn bij PartyCorner. De ballongewichtje zijn een mooie en perfecte manier om u met helium gevulde ballonnen vast te maken zodat ze niet op zijn plaats blijven!

Productinformatie: Ballon gewicht Blauw

  • Materiaal: hoogwaardig folie
  • Kern voorzien van steen
  • Kleur:  Blauw
  • Lengte: 12 cm hoog
  • Gewicht: 160 gram

Ballon gewicht Blauw kopen bij de andere kleuren

Het Ballon gewichtje Blauw van 160 gram is in 13 andere kleuren verkrijgbaar, ook hebben wij nog meer soorten ballon accessoires bij PartyCorner. zodat u deze gewichtjes kunt matchen met de kleuren ballonnen die U gebruikt als feestelijke decoratie. De gewichtjes voor helium ballonnen hebben een plastic ringetje aan de bovenkant zodat u de ballonnen voorzien van sierlijke lint gemakkelijk kunt vastmaken. Hou er wel rekening mee dat deze gewichtjes alleen voor binnenhuis gebruik geschikt zijn. Voor outdoor zijn deze ballon gewichten te licht en waaien de ballonnen inclusief het ballon gewichtje Blauw van hun plaats.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.