Ballon disk voor trossen ballonnen

Ballon disk voor trossen ballonnen

Met een ballon disk kan je zelf een ballon decoratie maken Heeft u leuke versiering nodig gebruik dan deze snelle en eenvoudige ballon disk voor een verjaardag ... Lees meer

50280737
€2,50 € 1,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met een ballon disk kan je zelf een ballon decoratie maken Heeft u leuke versiering nodig gebruik dan deze snelle en eenvoudige ballon disk voor een verjaardag of een bedrijfsfeest? Vergeet dan niet dat bij een feest ballonnen horen! Met deze ballon disk kunt u alle kanten op, zelf creatief zijn of op het internet voor ideeën kijken hoe deze disks leuk te gebruikt kunnen worden.

Waar kan je een ballon disk kopen in Zaandam bij PartyCorner in het centrum van Zaandam

Met de Balloondisk maak je snel een eenvoudig een tros ballonnen. In het schijfje passen 10 ballonnen. Er zit een ophangoogje aan om de tros met een touwtje op te hangen. Ook is het mogelijk om het schijfje op een ballonstokje te plaatsen. Het schijfje is daarbij keer op keer te gebruiken. Dus bij ieder feestje heeft u uw ballontros zo klaar.

Ballon disk voor trossen ballonnen kopen

Een leuk hulpmiddel om eenvoudig trossen ballonnen te maken. Blaas de ballon op, knoop de ballonnen erin en trek de knoop van de ballon door het gat en schuif het naar buiten. Doe dit met meerdere ballonnen en u heeft heel eenvoudig een prachtige tros ballonnen gemaakt.

Ballonnen combineren met deze Ballon disk voor trossen ballonnen

Met de ballon disk kunt je van alles doen, U zou kleuren kunnen combineren voor een thema bijvoorbeeld blauw voor een jongens verjaardag of roze ballonnen voor de meiden. Maar ook kunt u met de ballon disk vormen maken zoals een halve ronde om deze zo plat tegen een muur te hangen. (zie voorbeeld op de verpakking)
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.