Baby Robin hood outfit

Baby Robin hood outfit

Wordt jullie kleine de nieuwe wel doener In dit Baby Robin hood outfit heeft hij de eerste stap gezet om de wereld te verbeteren. Dit Baby Robin hood outfit bes... Lees meer

66749369
€24,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wordt jullie kleine de nieuwe wel doener In dit Baby Robin hood outfit heeft hij de eerste stap gezet om de wereld te verbeteren. Dit Baby Robin hood outfit bestaat uit een shirt met groen broekje en een robin hoedje De riem zit aan het shirtje vast gemaakt zodat hij deze niet kan verliezen. 

Deze Baby Robin hood outfit is in 3 maten bestelbaar.

Baby Robin hood outfit heeft de volgende maat voering: 0 t/m 6 maanden is gelijk aan baby maat 50, 56 en 62 en valt ongeveer als een grote maat 50 en kleine maat 62. Maat 6 t/m 12 is gelijk aan baby maat 68 en 74 valt ongeveer als een grote 68 en kleine 74. Maat 12 t/m 24 is gelijk aan baby maat 80 en 86 valt ongeveer als een grote 80 en kleine 86. Voor een Baby Robin hood outfit kan je beter een maatje te groot kopen als een maatje te klein.

Productspecificatie Baby Robin hood outfit

  • Materiaal: Stof met lycra en vilt
  • Samenstelling: 100% polyester
  • Maten: 0-6, 6-12 en 12-24 maanden
  • Onderhoud: Handwas

Robin Hood familie outfit voor jong en oud

Zoekt u een leuk Baby Robin hood outfit? Wij hebben dit niet alleen voor baby en peuters maar ook voor de wat oudere kinderen en natuurlijk voor de ouders of andere dames en heren die in een Robin hood willen verkleden. Voor een geschikte prijs zit er wel voor een geschikt Robin Hood outfit in onze collectie.

Ben jij die steelt van de rijken en geeft het aan de armen. In deze stoere Robin Hood outfit ben jij tijdens carnaval dus de echte held.

Bekijk ook de Robin Hood familie kostuums! Deze kunt u met uw hele gezin of carnavalsgroep dragen. Vergeet bij uw Robin Hood outfit niet ook een bijpassende pijl en boog bij te kopen hiermee maakt je jouw Robin Hood outfit helemaal compleet.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.