baby blauw snelsluiters voor ballonnen

baby blauw snelsluiters voor ballonnen

Goedkope baby blauw snelsluiters voor ballonnen kopen deze Ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een piece of cake. Deze verpakking bestaat ... Lees meer

50378231
€7,95 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Goedkope baby blauw snelsluiters voor ballonnen kopen deze Ballonnen snelsluiters is het sluiten van heliumballonnen een piece of cake. Deze verpakking bestaat uit 50 /100 of 1000 goedkope baby blauw snel sluiters met lintje en een handleiding. Met deze ballon snelsluiters  sluit u met één simpele beweging binnen 1 seconden de ballon, een snellere manier om een ballon te sluiten is er niet! Het lint van deze snelsluiters is ongeveer 1,5m.lang en heeft de baby blauwe kleur.

Goedkope baby blauw snelsluiters bij PartyCorner.

baby blauw snelsluiter bevestigt u eenvoudig aan een ballon, en de ballon wordt hier ook direct mee afgesloten. Knopen is dus niet nodig! en dit betekent ook dat u de ballonnen kunt bijvullen als deze tijdens langer gebruik iets minder vol raken. Ook kunt u de ballonnen laten leeglopen zonder ze kapot te maken omdat er nooit een knoop ingaat en eventueel opnieuw te vullen zijn. De Goedkope baby blauw snelsluiters zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar bij PartyCorner.

Productomschrijving: baby blauw snelsluiters

  • Snelsluiters-     50 stuks
  • Snelsluiters -  100 stuks
  • Snelsluiters - 1000 stuks

Gemakkelijk en eenvoudig ballon knopen met goedkope baby blauw snelsluiters

Gemakkelijk en eenvoudig ballon met baby blauw snelsluiters Heeft u ook altijd moeite met het dichtknopen van ballonnen? Nooit meer ballonnen dichtknopen met deze baby blauw snel sluiters! Op een makkelijke manier uw ballonnen sluiten zonder last van u vingers te krijgen door het vele knopen, gebruik onze baby blauwe snelsluiters of ballon stoppers. Beide makkelijk in gebruik en het scheelt u veel tijd. de snelsluiters zijn makkelijk te gebruiken en na het eenmaal gedaan te hebben zal het makkelijk gaan om te doen.

Ook hebben de baby roze ballon snelsluiters naast deze baby blauw snelsluiters en lint. om deze met elkaar te kunnen combineren. leuk om bij baby shower de mensen te verrassen. Bekijk al onze ballonnen artikelen in het grote ballonnen assortiment bij PartyCorner.

Het gebruik van Goedkope baby blauw snelsluiters

Deze Goedkope baby blauw snelsluiters zijn van kunststof gemaakt, en zijn niet bedoeld voor het oplaten van ballonnen omdat het lintje moeilijk afbreekbaar is wanneer deze in het milieu terecht komt. Voor ballonoplating adviseren wij eco-snelsluiters of eco balloon-ribbon. knoop daarom deze baby blauw snelsluiters aan de kinderen hun handjes.of iets anders en hou de natuur schoon.Het gebruik van Goedkope baby blauw snelsluiters

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.