Aqua make-up oranje

Aqua make-up oranje

Het potjes aqua make-up oranje heeft een inhoud van 16 gram en is na gebruik hersluitbaar. De aqua schmink is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Wil ... Lees meer

7134566
€5,75 € 4,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het potjes aqua make-up oranje heeft een inhoud van 16 gram en is na gebruik hersluitbaar. De aqua schmink is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Wil je als iemand die fanatiek Koningsdag viert geschminkt worden, dan komt deze aqua make-up oranje goed van pas.

Met een vochtig sponsje of schmink kwastje kun je  de oranje aqua make-up aanbrengen en kun je met al je vrienden tijdens een het Koningsdag festival uit je dak gaan.

Productspecificaties: Aqua make-up oranje

  • hersluitbaren potje
  • inhoud 16 gram
  • Op waterbasis
  • Kleur: oranje
  • Niet geschikt voor kinderen beneden de 3 jaar
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Aqua make-up oranje schminken 

Tijdens een gezellig Koningsdag festival wil je er echt heel oranje uit zien. Zorg er voor dat je niet alleen maar in oranje kleding bent gekleed, gebruik de aqua make-up om jezelf nog meer oranje te maken. Met deze aqua make-up oranje ben je helemaal klaar voor Koningsdag! 

Aqua make-up oranje kopen

Bij Partycorner kan je we een ruim assortiment aan Oranje Koningsdag aanbiedingen kopenMet deze Aqua make-up oranje ben je helemaal klaar voor Koningsdag. Bestel deze Aqua make-up oranje op Partycorner.nl of kom hem bekijken in onze winkel aan de westzijde.

 

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.