Appelgroen metallic ballonnen online kopen

Appelgroen metallic ballonnen online kopen

Deze appelgroen metallic ballonnen zijn geschikt voor helium en lucht en hebben een formaat van ongeveer 35,5 cm rond in een goed opgeblazen formaat. De standaa... Lees meer

1262238
1 á 3 werkdagen
€25,50 € 16,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze appelgroen metallic ballonnen zijn geschikt voor helium en lucht en hebben een formaat van ongeveer 35,5 cm rond in een goed opgeblazen formaat. De standaard appelgroen metallic ballonnen zitten per 100 appelgroen metallic ballonnen verpakt echter leveren wij ook zakken van 25 en 50 appelgroen metallic ballonnen en de kleine zakken van 10 stuks appelgroen metallic ballonnen.

Product specificatie: appelgroen metallic ballonnen

  •     Inhoud: Zakken 100 stuks
  •     Materiaal: Milieuvriendelijke latex ballonnen
  •     Verpakking: plastic zakken
  •     Doorsnede: 14 inch - 35,5 cm
  •     Inhoud ballon: 0,015m3
  •     Niet geschikt onder 3 jaar

Helium of helium met Hi-float

  •     Zweeftijd met helium: ± 12 uur
  •     Zweeftijd met Hi-Float: ± 7 dagen
  •     Trekkracht: 14 gram

Appelgroen metallic ballonnen ook wel parelmoer genoemd online kopen bij PartyCorner.

De appelgroen metallic ballonnen ook wel parelmoer genoemd kun je voor meerdere gelegenheden gebruiken. Bijvoorbeeld een verjaardag-, huwelijksfeest of van de geboorte tot de dood. De ballonnen hebben een doorsnede van 30cm en komen per  100, 50, 25 of 10 stuks. Geschikt voor zowel helium als lucht.

Let op: appelgroen metallic ballonnen kunnen een gevaar opleveren voor kinderen onder de 3 jaar.

Appelgroen metallic ballonnen en vele andere ballon accessoires.

Bij PartyCorner zijn wij gespecialiseerd in ballonnen. Wij hebben een enorme ballonnen collectie die u online kunt bekijken. Of als u interesse heeft kunt u ook een kijkje komen nemen in de grootste feestwinkel van Noord-Holland waar je de gehele collectie kan zien van ballonnen en accessoires. Hier zijn deze appelgroen metallic ballonnen ook verkrijgbaar. De 600m² winkelruimte bevindt zich in het centrum van Zaandam.

Voor het zelf gebruik van helium verhuren wij ook tanks Heliumtank verhuur


Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.