Zwarte sluier

Zwarte sluier

Deze Día de los Muertos sluier voor vrouwen bestaat uit een chiffon haardecoratie met een diadeem waarop een zwarte sluier en stoffen bloemen bevestigd zijn. De... Lees meer

34233767
Neem contact op voor de levertijd
€8,95 € 6,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Día de los Muertos sluier voor vrouwen bestaat uit een chiffon haardecoratie met een diadeem waarop een zwarte sluier en stoffen bloemen bevestigd zijn. De bloemen zijn geel, rood en roze. De tule zwarte sluier van kant is 62 cm lang. De finishing touch op je mooie jurkje in dezelfde stijl. Kijk voor nog meer Dia de los Muertos accessoires en kleding maar ook mooie pumps op PartyCorner.nl

Productspecificaties: zwarte sluier

  • Kleur: diadeem zwart
  • Kleur: sluier zwart
  • Bloemen in de kleuren roze geel en rood
  • One size fits all

Diadeem met sluier

Met je diadeem met sluier op"Dia de los Muertos" naar het Mexicaans herdenkingsfeest. Een feestdag waarop de doden worden herdacht. De Allerzielen of Allerheiligen wordt het hier ook wel genoemd. In Zuid Amerika wordt het gevierd op 1 november voor de volwassenen en op 2 november voor de kinderen. Er wordt dan gegeten en gedronken met het idee dat de doden hetzelfde hebben gegeten en gedronken.

De graven worden versierd en er wordt uitbundig gedanst. Jij bent de ster van de avond op de dansvloer in je geweldige "dag van de doden" jurkje met daarbij deze unieke "Dias de los Muertos"diadeem met sluier. Bestel je diadeem met sluier Dias de los Muertos en andere accessoires vooral bij PartyCorner.nl of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandm aan de Westzijde. Je kunt dan lekker passen en alles bekijken. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.