Pieten Zwarte col

Pieten Zwarte col

Deze Pieten Zwarte col word gebruikt om je nek mee te bedekken, zodat de niet geschminkte nek niet zichtbaar is voor de kinderen. De Pieten Zwarte col beschermt... Lees meer

58159679
Neem contact op voor de levertijd
€9,10 € 5,91 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Pieten Zwarte col word gebruikt om je nek mee te bedekken, zodat de niet geschminkte nek niet zichtbaar is voor de kinderen. De Pieten Zwarte col beschermt tevens ook je pieten pak, want als je je nek schminkt kan dit op je pak afgeven en dat is natuurlijk  niet de bedoeling. De Pieten Zwarte col is in een maat te bestellen en past comfortabel bij de meeste mensen.
Combineer deze Pieten zwarte col met je piet outfit en accessoires voor een unieke look.

Product specificaties Pieten Zwarte col

  • Maat: One size fits most
  • Kleur: Zwart
  • Model: Col

Pieten zwarte col kopen

Voor een Pieten Zwarte col zit je bij Partycorner goed, bij ons vind je deze pieten kol maar ook andere Sinterklaas en piet kleding en accessoires van veel verschillende soorten. Waarmee jij jouw unieke piet of Sinterklaas kostuum kan samenstellen voor bijvoorbeeld een Sinterklaas intocht. Bestel jou Pieten Zwarte col online in onze webwinkel, of kom deze bekijken of passen in onze gezellige winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.