Zwarte Kanten Bretels

Zwarte Kanten Bretels

Zwarte Kanten Bretels zijn gemaakt van gemaakt op een elastische band waardoor het zwarte kant met witte stippen daardoor een sprankelend effect geeft. Verstelb... Lees meer

2214104
Neem contact op voor de levertijd
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte Kanten Bretels zijn gemaakt van gemaakt op een elastische band waardoor het zwarte kant met witte stippen daardoor een sprankelend effect geeft. Verstelbaar met klemsluitingen  en voorzien  van 3 clips, twee aan de voorzijde en 1 aan de achter zijde. is de Zwarte Kanten Bretels zijn sexy leuke dames bretels uit de gevarieerde PartyCorner collectie van bretels.

Dames bretels kopen

De driepunts dames bretels kopen, onze bretels zijn in diversen kleuren en design leverbaar en zijn voor iedereen comfortabel te dragenen zijn one size fits all.

zwarte bretels met kant

Zwarte bretels met kant zwart- wit  zijn niet alleen broekophouders maar ook een leuke kledingaccessoires  die wij hebben in ons brede assortiment, in de site vind je gevarieerde gekleurde bretels en nog veel meer verkleed accessoires.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.