Zwarte hoed borsalino

Zwarte hoed borsalino

Als je deze zwarte hoed borsalino gaat kopen! krijg je een model van een klassieke zwarte gangster hoed met zwart  glimmend lint. Dit model fedora hoed is gemaa... Lees meer

36052340
€3,50 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je deze zwarte hoed borsalino gaat kopen! krijg je een model van een klassieke zwarte gangster hoed met zwart  glimmend lint. Dit model fedora hoed is gemaakt van wit gegoten stof met diepe gleuf  en een stijlvolle van leer lijkende rand. De zwarte band biedt een opvallend accent. Het is geweldig zwarte hoed voor michael jackson en Sinatra imitators.

Productspecificaties: Zwarte hoed Borsalino
  • Kleur: zwart gekleurd  met zwarte bies
  • Gemaakt van: filt stof
  • Maat: one size fits most
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

zwarte hoed op of zwarte hoed af

Een gentleman zet zijn hoed binnen af, een dame mag de hare altijd en overal ophouden (dus ook in de disco , tijdens een bruiloft, doop of themafeest). Een regenhoed of warme winterhoed zet u binnen natuurlijk wel af. Til je hoed even op als begeleiding bij beleefdheden bij het hallo, hoe is het, dank u, neem me niet kwalijk of u van harte welkom tot ziens zijn uitgedrukt of begrepen hebt.

Het gebaar is aan de voorzijde rand van een zachte zwarte hoed of de rand van een stijve één even vast te pakken en ze even te laten zien dat je ze heb begrepen, aldus de hoofddeksel even iets uit op te tillen en naar voren te verplaatsen , en tegelijkertijd te knikken of je hoofd te buigen.Zo zijn de etiquette van een zwarte hoed borsalino


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.