Zwarte doodskop met vleugels decoratie

Zwarte doodskop met vleugels decoratie

De Zwarte doodskop met vleugels decoratie heeft een lengte van 50cm en kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze geklede doodskop zorgt voor echte nac... Lees meer

54656834
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Zwarte doodskop met vleugels decoratie heeft een lengte van 50cm en kan zowel binnen als buiten opgehangen worden. Deze geklede doodskop zorgt voor echte nachtmerries, indien je deze buiten gebruikt zorg dan dat de zwarte Halloween doodskop decoratie pop droog hangt. Ook is hij leuk te combineren met andere Halloween decoraties van PartyCorner zoals de grafstenen voor in de tuin.

De Zwarte doodskop met vleugels decoratie  is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen maar uitsluitend te gebruiken als Halloween decoratie.

Product specificatie: Zwarte doodskop met vleugels decoratie

  •     Grootte: 50cm
  •     Kleur : zwart
  •     Stof  is 100 % polyester
  •     Thema: Halloween en griezel feest
  •     Niet geschikt voor jonge kinderen

Zwarte doodskop met vleugels decoratie pop.

De Zwarte doodskop met vleugels decoratie pop is eenvoudig op te hangen en geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Door de stof van deze doodskop decoratie in te spuiten of te impregneren  met brand vertragende spray is deze Halloween doodskop decoratie pop ook geschikt voor Halloween evenementen aankleding.

De pop is leuk te combineren met de andere Halloween decoratie met beweging licht of geluid dat verkrijgbaar is bij PartyCorner. Bekijk onze artikelen op de web winkel of kom een kijkje nemen in de winkel in het centrum van Zaandam en zoek jouw Halloween decoratie bij elkaar.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.