Zwarte cijfer 2 ballon

Zwarte cijfer 2 ballon

Zwarte cijfer 2 ballon kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfe... Lees meer

49054487
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwarte cijfer 2 ballon kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren. zoals deze zwarte cijfer 2 ballon van metallic folie. De cijfer 2 is 103cm hoog kan met helium of alleen met lucht gevuld worden. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Waar kan je een zwarte cijfer 2 ballon kopen.

Waar kan je een zwarte cijfer ballon 2 ballon kopen in het centrum van Zaandam zit al 20 jaar de feestwinkel in ZaanstadBekijk zwarte cijfer 2 ballon online of in onze winkel in Zaandam. Daar vindt je alle cijfers en letters in diversen kleuren. De zwarte cijfer 2 ballon en alle andere zwarte nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters. Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare cijfers in diverse kleuren.

folieballon in de vorm van het cijfer 2

  • Vorm: Cijfer 2
  • Kleur: zwart
  • Aantal: per stuk
  • Afmeting: 103 cm
  • Levering: Leeg of Gevuld met helium
  • Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  • via pakketservice

Deze zwarte cijfer 2 ballon kan met helium gevuld geleverd 

Als zwarte cijfer 2 ballon in de vorm van het cijfer 2 met helium is gevuld zet bij warmte deze uit en krimpen weer bij koude temperatuur. Vult u een folie ballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een  Zwarte cijfer 2 ballon in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de zwarte cijfer 2 ballon knapt of scheurt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.