Zwarte cijfer 1 ballon

Zwarte cijfer 1 ballon

Een Zwarte cijfer 1 ballon kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie ... Lees meer

49054484
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een Zwarte cijfer 1 ballon kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige!

PartyCorner heeft verschillende opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren.

Als u een Cijfer ballon nummer 1 zwart kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer 86cm hoog is en met helium of alleen met lucht gevuld kan worden.

Alleen de cijfer ballonnen nummers gevuld met helium kunnen zweven.

Zwarte cijfer 1 ballon en alle andere nummers

Zwarte cijfer 1 ballon en alle andere nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters.

Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige!

Product: Zwarte cijfer 1 ballon

  •         Vorm: Cijfer 1
  •         Kleur: Zwart
  •         Aantal: per stuk
  •         Afmeting: 103 cm
  •         Levering: Leeg of Gevuld met helium
  •         Accessoires: gewichtje extra te bestellen
  •         via pakketservice

Cijfer ballonnen zoals Zwarte cijfer 1 ballon

Cijfer ballonnen zoals het Zwarte cijfer 1 ballon zijn opblaasbare cijfers van een folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven.

Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze ballonnen cijfers ongeveer 8 dagen zweef garantie.

Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »