Zwarte blinde lenzen

Zwarte blinde lenzen

Het lijkt met deze blinde zwarte lenzen dat je zo goed als niets meer kunt zien. Heel verrassend en griezelig bovendien. Het is dan ook raadzaam om in 1 oog een... Lees meer

1261596
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Het lijkt met deze blinde zwarte lenzen dat je zo goed als niets meer kunt zien. Heel verrassend en griezelig bovendien. Het is dan ook raadzaam om in 1 oog een zwarte lens te plaatsen, dan zie je tenminste nog wat. Heel gaaf om te zien. Ben je  al tijden op zoek naar veilige, betrouwbare en betaalbare zwarte lenzen in kleuren en of met prints? De Magic-eyes lenzen van PartyCorner bieden dit allemaal. Ga jij de dark night in met de gekleurde Blind Black lenzen. Deze fun lenzen zijn geschikt voor zowel lichte als donkere ogen en bieden een hoge dekking.

Productspecificaties: Zwarte lenzen

  • Lenzen vervangen na 3 maanden.
  • Deze lenzen zijn NIET doorzichtig!! Je kunt er NIET doorheen kijken!!
  • CE 477   ISO 9001:2000 norm
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 1 lens per flesje/ 2 flesjes

Blinde zwarte lenzen kopen


De kleur lenzen van PartyCorner  worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en kunnen worden gebruikt   maximaal 3 maanden na opening. Deze zwarte lenzen zijn alleen geschikt voor cosmetisch gebruik in normale en gezonde ogen. De iris's oogkleur is volledig overdekt. Ga jij deze blinde zwarte lenzen kopen dan maak jij  je horror uiterlijk helemaal compleet met deze spectaculaire lenzen. Ook perfect voor carnaval of halloween.

Deze lenzen zijn NIET doorzichtig!! Je kunt er NIET doorheen kijken!!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »