Zwart wit kleding Beetlejuice - Dames

Zwart wit kleding Beetlejuice - Dames

Wordt de nieuwe acteur met deze Zwart wit kleding Beetlejuice uit de Beetlejuice 2 film. Ga als een zwart witte spook door het leven in dit Halloween kostuum. Z... Lees meer

15825618
€19,95 € 17,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wordt de nieuwe acteur met deze Zwart wit kleding Beetlejuice uit de Beetlejuice 2 film. Ga als een zwart witte spook door het leven in dit Halloween kostuum. Zwart wit kleding Beetlejuice is ideaal voor vrouwen. Maak de look met een goede make-up en je krijgt een zeer vergelijkbaar met het karakter uiterlijk. De Zwart wit kleding Beetlejuice kostuum bestaat uit een broek, vest en nekband en is alleen beschikbaar in maat 38/40.

Productspecificatie Zwart wit kleding Beetlejuice:

  • Kleur: zwart wit
  • Bestaat uit: broek, vestje en nekband
  • Materiaal: polyester
  • Maat: 38/40

Zwart wit kleding Beetlejuice

Een jas en broek met stropdas in het design van zwarte en witte strepen. Het bevat ook een witte kraag met mini zwarte band die een originele touch aan het zwart wit kleding Beetlejuice kostuum geeft. Vergeet niet deze authentieke Zwart wit kleding Beetlejuice compleet te maken met onze zwart witte Schmink.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.