zwart kanten masker

zwart kanten masker

Zwart kanten masker is een Halloween masker met een erotische  uitstraling. Het masker is gemaakt  van opvallend zwart kanten stof wat gemakkelijk is op te berg... Lees meer

51738326
Neem contact op voor de levertijd
€3,50 € 2,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwart kanten masker is een Halloween masker met een erotische  uitstraling. Het masker is gemaakt  van opvallend zwart kanten stof wat gemakkelijk is op te bergen in je zak of tasje. Dit mysterieuze zwart  kanten masker met zeer verfijnde detaillering van glimmend garen maakt  jou die betoverende femme fatale op het Halloween bal.

Zoek jij een zwart kanten masker wat je snel weer kan opbergen in je kleine tasje koop dan dit zwart kanten masker 

Bestel dit Goedkoop zwart kanten masker ook wel masker Mystique genoemd online of kom deze goedkope zwart kanten masker kopen in onze winkel in het centrum van Zaandam.

Productspecificaties: dames zwart kanten masker

  • Maat: one size
  • Kleur: zwart gekleurd
  • Gemaakt van: kanten stof
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Zwart kanten masker, ook wel oogmasker Mystique genoemd.

Zwart kanten masker, ook wel oogmasker Mystique genoemd koop je op je vertrouwde adres bij PartyCorner of in onze winkel aan de Westzijde in Zaandam. PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's. 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.