Zwaaivlaggetjes Nederland

Zwaaivlaggetjes Nederland

Zwaaivlaggetjes Nederland zijn leuk om je kraampje mee te versieren voor Koningsdag maar ook om je favoriete team aan te moedigen tijdens het WK en EK. Zwaai je... Lees meer

67290230
Neem contact op voor de levertijd
€2,48 € 1,61 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zwaaivlaggetjes Nederland zijn leuk om je kraampje mee te versieren voor Koningsdag maar ook om je favoriete team aan te moedigen tijdens het WK en EK. Zwaai je helemaal suf met deze leuke Zwaaivlaggetjes Nederland. De rood/wit/blauwe vlaggetjes worden in een verpakking van 1 stuk geleverd. De vlaggetjes zitten vast aan een stokje waardoor je er nog gemakkelijker mee kunt zwaaien of ergens tussen kunt steken.

Productspecificatie Zwaaivlaggetjes Nederland

  • Kleur: rood, wit en blauw
  • Lengte:76cm 
  • Thema: Koningsdag
  • Maat: 30 x 45 cm
  • Kwaliteit: Polyester

Zwaaivlaggetjes Nederland kopen

Je kunt deze Zwaaivlaggetjes Nederland ook gebruiken als decoratie voor thuis in je voetbal kamer of voor je kraampje op de Koningsmarkt. Je kunt deze vlaggetjes voor verschillende doel einde gebruiken. Je kunt deze Zwaaivlaggetjes Nederland kopen hier in onze webshop of in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.