Zombie outfit online kopen

Zombie outfit online kopen

De Zombie outfit is gemakkelijk te gebruiken en met erg veel andere zombie artikelen te combineren zoals zombie tanden of nep bloed. De Zombie outfit is leuk te... Lees meer

54766901
€28,95 € 24,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Zombie outfit is gemakkelijk te gebruiken en met erg veel andere zombie artikelen te combineren zoals zombie tanden of nep bloed. De Zombie outfit is leuk te dragen tijdens een Halloween feest of verkleed party. In combinatie met een griezelmasker maak je er een extreem horror uiterlijk van. Deze jas is trouwens ook heel geschikt als een piraat kostuum. Denk daarbij nog zwarte beenkappen en een piratenhoed en je bent klaar.

Let erop Zombie outfit is alleen de zombie jas, dus de handen en het masker zijn andere artikelen en zijn niet inbegrepen. Het masker en de handen zijn wel apart bestelbaar uiteraard.

Productspecificaties: Zombie outfit

  •     Maat: 52/54
  •     Stof: 100% Polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Product: Het is enkel de jas

Zombie outfit online kopen.

PartyCorner biedt vele Halloween kostuums aan zoals bloederige chirurg, horror dokter, bloederige verpleegster etc. Wil jij eerst deze Zombie outfit een keer passen? Kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van Zaandam waar wij veel Halloween kostuums hebben zodat jij jouw perfecte outfit kunt samenstellen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.