Zombie outfit Arachne

Zombie outfit Arachne

Neem met Zombie outfit Arachne wraak op iedereen die je in de weg staat. Zombie outfit Arachne is ideaal om Halloween en Carnaval te vieren. Zombie outfit Arach... Lees meer

8556415
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€44,98 € 29,23 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Neem met Zombie outfit Arachne wraak op iedereen die je in de weg staat. Zombie outfit Arachne is ideaal om Halloween en Carnaval te vieren. Zombie outfit Arachne is een bruidsjurk, bedekt met velen spinnenwebben. Zombie outfit Arachne is een afgeraffelde grijs met zwarte jurk waarbij de rillingen over je lijf gieren. Deze outfit is beschikbaar in de maat M en bestaat uit een bruidsjurk een hoofd accessoire.


Productspecificatie: Zombie outfit Arachne

  • Maat: M
  • Bestaat uit: bruidsjurk met hoofddeksel
  • Kleur: zwart met grijze onderpand
  • Materiaal: 100% polyester
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Zombie

Zombie outfit bruid is ideaal om je te verkleden als enge zombie. Een zombie is een mythisch wezen. Het is een lichaam teruggebracht uit de dood door magische krachten. In de populaire cultuur wordt de zombie gerekend tot de ondoden zoals vampiers.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.