Zombie opblaasbaar kostuum de dood

Zombie opblaasbaar kostuum de dood

Opblaasbaar kostuum is de nieuwe trend van opblaasbare kostuums en is een echte eyecatcher. Dit Opblaasbare zombie kostuum de dood blaast zich zelf op door midd... Lees meer

55041482
Pre-order - levering 15-09-2017
€49,95 € 45,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opblaasbaar kostuum is de nieuwe trend van opblaasbare kostuums en is een echte eyecatcher. Dit Opblaasbare zombie kostuum de dood blaast zich zelf op door middel van een ingebouwde compressor op batterijen. Dit grappige Opblaasbare zombie kostuum kopen als de nieuwe trend op het gebied verkleed kleding. Deze leuke inflatable kostuum waarvan dit Opblaasbare zombie kostuum de dood die wij zelf de leukst vinden het weegt bijna niets bij het dragen maar is dubbel lachen voor de zelfde prijs.

Bekijk onze product video's van al onze andere Halloween kostuums of als dit Opblaasbare zombie kostuum kopen wilt.


Opblaasbare zombie kostuum kopen voor Halloween of als carnavalkleding steel de show in dit Opblaasbare zombie kostuum de dood als een gek zombie kostuum.  Heb je binnenkort een verkleedpartij? Dan ben je bij PartyCorner op het juiste adres voor het vinden opblaasbaar kostuum voor Halloween of carnaval.

Product specificaties Opblaasbare zombie kostuum 

  • Kleur: zie afbeelding
  • Materiaal: 100% polyester
  • Inclusief: ingebouwde compressor
  • Geen meegeleverde batterijen
  • Maten: one size fits all

Opblaasbare zombie kostuum kopen

PartyCorner biedt vele Halloween kostuums aan zoals bloederige chirurg, horror dokter, bloederige verpleegster etc. Wil jij eerst dit zombie Opblaasbaar kostuum een keer passen? kom dan gerust langs in onze winkel in het centrum van Zaandam waar wij alle Halloween kostuums hebben zodat jij jouw opblaasbare zombie kostuum kopen kunt.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.