Zombie lenzen

Zombie lenzen

Exclusief bij PartyCorner opgenomen zijn deze top kwaliteit 3 maand zombie lenzen. Deze witte kleurlenzen hebben een zwarte pupil met een bloederige achtergrond... Lees meer

37285427
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Exclusief bij PartyCorner opgenomen zijn deze top kwaliteit 3 maand zombie lenzen. Deze witte kleurlenzen hebben een zwarte pupil met een bloederige achtergrond waardoor de zombie lenzen geschikt zijn voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. De populaire lenzen zombie uit de gekleurde lenzen collectie kun je als accessoires dragen bij oneindig veel dames en heren kostuums zoals opposuit bloody harry of zombiac kostuum aangevuld met de schoenen halloween horror. De altijd populaire horror kleurlenzen bedekken  je eigen oogkleur helemaal  waardoor je het aangezicht krijgt van  een echte zombie.

Productspecificaties: Zombie lenzen
  • Lenzen vervangen na 3 maanden.
  • CE 477 ISO 9001:2000 norm
  • Prijs voor een paar
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 flesjes; 1 lens per flesje

zombie lenzen goedkoop kopen

Wil jij deze zombie lenzen goedkoop kopen? De bloed doorlopen kleurlenzen worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitscontroles en zijn voorzien van CE 477 ISO 9001:2000 norm en kunnen  worden gebruikt voor maximaal 3 maanden na het inbrengen van de eerste keer van de zombie lenzen. Er zijn een aantal belangrijke tips bij het onderhoud en gebruik van zombie lenzen. Je krijgt een volledige uitleg en gebruiksaanwijzing mee geleverd,  lees deze aandachtig. Zijn er dan toch nog vragen bel dan gerust onze klanten service voor uitleg van het gebruik van gekleurde zombie lenzen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »