Zombie kleding piraat geest

Zombie kleding piraat geest

Onze Zombie kleding piraat Ghost is voorzien van een grijze, gescheurd shirt met een horizontale gestreepte grijze en zwart pitaten bijpassende broek. De voorka... Lees meer

8329677
€26,95 € 23,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Onze Zombie kleding piraat Ghost is voorzien van een grijze, gescheurd shirt met een horizontale gestreepte grijze en zwart pitaten bijpassende broek. De voorkant heeft golvende accenten. Bij de Zombie kleding piraat Ghost kun je een piraten pruik en zelfs een piraten zwaard bij bestellen. Zombie kleding piraat Geest is er ook in de dames uitvoering. bet deze als duo kleding piraat geest met een leuke korting.

Product specificatie Zombie kleding piraat geest

  • Maat: 52/54
  • Bestaat uit: jasje, broek, hemd en haarband
  • Kleur: grijs
  • Materiaal: 100% polyester

Zombie kleding piraat geest ook wel als Zombie kleding piraat ghost genoemd.

Behalve de Zombie kleding piraat ghost heeft PartyCorner nog veel meer Halloween, Carnaval en feestkleding in petto. Neem gerust een kijkje door ons webshop of kom eens langs in ons winkel om de Zombie kleding piraat Ghost te passen. piraten Zombie kleding is gedoemd over de volle zee voor een eeuwigheid. Zombie piraat Ghost is een springende, leuke en gedetailleerde verschijning voor Halloween of het Carnaval.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.