Zombie Frozen princess

Zombie Frozen princess

Bij het Zombie Frozen princess kostuum hoort een pruik die ook bij jouw past, Een beetje schmink en war nep bloed op het gezicht. Maak deze outfit compleet want... Lees meer

55348793
€11,50 € 22,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij het Zombie Frozen princess kostuum hoort een pruik die ook bij jouw past, Een beetje schmink en war nep bloed op het gezicht. Maak deze outfit compleet want tijdens de engste periodes van het jaar wil jij er natuurlijk zo griezelig mogelijk uitzien. En dat zal zeker lukken met dit Zombie Frozen princess kostuum. De Zombie Frozen princess bestaat uit enkel de jurk en is beschikbaar in de maten 38/40 en 42/44.

Productspecificatie: Zombie Frozen princess

  •     Bestaat uit: Princess jurk
  •     Materiaal: 100% polyester
  •     Maat: 38/40 42/44

De Zombie Frozen princess outfit komt zonder pruik maar gelukkig hebben wij bij PartyCorner veel verschillende pruiken beschikbaar en nep bloed voor het maken van bloed spatten om jouw zombie kostuum compleet te maken.

Zombie Frozen princess kostuum online kopen.

Een Zombie Frozen princess kostuum kopen want voor je het weet staat de griezeligste periode van het jaar weer voor de deur. Tijdens Halloween wil jij er natuurlijk spectaculair uitzien en zo eng mogelijk. Deze Halloween outfit Zombie Frozen princess is precies wat de dames nodig hebben tijdens Halloween. Bestel het Zombie Frozen princess kostuum online of kom een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.