Zombie Decoratie kopen

Zombie Decoratie kopen

Zombie Decoratieom jouw Halloween compleet te maken of voor een onvergetelijk thema feest. Zombie Decoratie afgehakte hoofden zijn 8 x 5 cm groot en zitten per ... Lees meer

19861858
Neem contact op voor de levertijd
€8,50 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zombie Decoratieom jouw Halloween compleet te maken of voor een onvergetelijk thema feest. Zombie Decoratie afgehakte hoofden zijn 8 x 5 cm groot en zitten per 6 verpakt. Met de Zombie Decoratie kun je zelf beslissen hoe jij het huis inricht en de verschillende Halloween decoratie is ook nog eens met elkaar te combineren.

Productspecificatie: Zombie Decoratie

  • Product: Zak met afgehakte hoofden
  • Grootte: 8 x 5 cm
  • Verpakt: per 6

Halloween Zombie Decoratie kopen

Voor meer Halloween Zombie Decoratie om het huis om te toveren kunt u verder kijken op de website of een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam. Hier hebben wij alle decoratie artikelen en kunt u ze met elkaar combineren om te kijken welke het best bij elkaar passen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.