Zombie Decoratie kopen

Zombie Decoratie kopen

Zombie Decoratieom jouw Halloween compleet te maken of voor een onvergetelijk thema feest. Zombie Decoratie afgehakte hoofden zijn 8 x 5 cm groot en zitten per ... Lees meer

19861858
€8,50 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zombie Decoratieom jouw Halloween compleet te maken of voor een onvergetelijk thema feest. Zombie Decoratie afgehakte hoofden zijn 8 x 5 cm groot en zitten per 6 verpakt. Met de Zombie Decoratie kun je zelf beslissen hoe jij het huis inricht en de verschillende Halloween decoratie is ook nog eens met elkaar te combineren.

Productspecificatie: Zombie Decoratie

  • Product: Zak met afgehakte hoofden
  • Grootte: 8 x 5 cm
  • Verpakt: per 6

Halloween Zombie Decoratie kopen

Voor meer Halloween Zombie Decoratie om het huis om te toveren kunt u verder kijken op de website of een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam. Hier hebben wij alle decoratie artikelen en kunt u ze met elkaar combineren om te kijken welke het best bij elkaar passen.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.