Zombie costume

Zombie costume

Zombie costume, is meer dan een beetje griezelen. Het gescheurde witte shirt met capuchon over een zwarte cape achtige kostuum. De bijpassende geschminkte gezic... Lees meer

16632684
Uitverkocht
€31,50 € 27,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Zombie costume, is meer dan een beetje griezelen. Het gescheurde witte shirt met capuchon over een zwarte cape achtige kostuum. De bijpassende geschminkte gezicht is gemakkelijk aan te brengen met onze schmink. Het gescheurde Zombie costume met realistisch uitstraling wat menige doet rillen van angst. De afgebeelde haak met ketting is als accessoires te bestellen, afgebeelde schoenen zijn in ons assortiment opgenomen.

Productspecificaties Zombie costume:

  • Maat: M/L
  • Materiaal: polyester
  • Kleur: zwart/wit

Zombie costume kopen

De Zombie costume  is een comfortabel dragend heren kostuum die ideaal is voor heren die naar een Halloween party of naar het Carnaval gaan. Zombie costume past vrijwel bij iedere thema en is speciaal door PartyCorner in haar collectie opgenomen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.