Zombie bruidsboeket online kopen

Zombie bruidsboeket online kopen

Jouw grote dag is aangebroken, jij en jouw toekomstige man gaan naar het horror altaar om te trouwen. Bij het huwelijk hoort ook een zombie bruidsboeket bestaan... Lees meer

1964884
Neem contact op voor de levertijd
€5,25 € 4,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jouw grote dag is aangebroken, jij en jouw toekomstige man gaan naar het horror altaar om te trouwen. Bij het huwelijk hoort ook een zombie bruidsboeket bestaande uit 5 zwarte rozen waarmee jij de genodigden op het feestje blij kunt maken. Of natuurlijk het zombie bruidsboeketdat dient als accessoire om jullie outfit nog opvallender te maken. Jullie zullen de show stelen op een griezelfeest of een themafeest als zombie bruidspaar vooral met het leuke Zombie bruidsboeket.

Productspecificatie: zombie bruidsboeket

  •     Kleur: 5 zwarte kunst rozen
  •     Grootte: 28 cm
  •     Materiaal:kunststof

Een zombie bruidsboeket in combinatie met de bruiloft outfits.

Een zombie bruidsboeket kopen en dan samen met jouw partner als zombie echtpaar naar een zombie feest? Om jullie outfit compleet te maken kun je het zombie bruidsboeket kopen bij PartyCorner. Voor meer bijpassende accessoires of voor de gehele outfit als zombie bruidspaar kun je verder kijken op de web winkel of een kijkje komen nemen in onze winkel in het centrum van zaandam.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.