Zombie bruid

Zombie bruid

De dag is aangebroken, jij en je bruidegom gaan naar het horror altaar om te trouwen. Genoeg kandidaten om een zombie feestje te geven. Je steelt de show met de... Lees meer

19281466
€31,95 € 25,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De dag is aangebroken, jij en je bruidegom gaan naar het horror altaar om te trouwen. Genoeg kandidaten om een zombie feestje te geven. Je steelt de show met deze zombie bruid jurk met super coole design. Het Zombie bruid kostuum bestaat uit de jurk en tiara en is beschikbaar in de maten 36/38 en 40/42. Vergeet vooral niet te kijken naar de gerelateerde producten b.v. een bijpassende pruik, mooie kousen of schmink om je outfit als Zombie bruid compleet te maken.

Productspecificatie: Zombie bruid

  • Maat:36/38 en 40/42
  • Kleur: Weergegeven op de afbeelding
  • materiaal: 100% polyester

Zombie bruid kopen

Nieuw in ons assortiment zombie bruid kopen het is nu ook mogelijk om de zombie bruidsjurk te kopen bij PartyCorner. de zombie bruidsjurk is makkelijk te combineren met Halloween accessoires en vrijgezellenfeest artikelen. De zombiebruidsjurk  is alleen geschikt voor dames die echt willen opvallen en voor dames die niet bang zijn om zichzelf te zijn. Wees er snel bij want op=op.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.