zilver kleurig lint voor ballonnen

zilver kleurig lint voor ballonnen

zilver kleurig lint voor ballonnen per rol van 500m PartyCorner heeft Helium ballonnen lint / Cadeaulint. bestelbaar in 12 verschillende kleuren. Dit cadeau lin... Lees meer

50371097
€4,75 € 3,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

zilver kleurig lint voor ballonnen per rol van 500m PartyCorner heeft Helium ballonnen lint / Cadeaulint. bestelbaar in 12 verschillende kleuren. Dit cadeau lint is 5mm breed en is makkelijk te krullen door met een schaar tussen de duim en schaar het lint te trekken langs het lint. Het zilver kleurig lint voor ballonnen van 5mm breed is veelzijdig in gebruik en gemakkelijk aan de helium ballonnen te knopen en om te krullen met een schaar.

Cadeau lint als zilver kleurig lint voor ballonnen

Ook u kunt dit zilver kleurig lint voor ballonnen ook voor andere doeleinden gebruiken zoals cadeau lint voor een feestelijk effect of als decoratie lint tussen de ballonnen te draperen of andere decoratie doeleinden. We verkopen het lint in diverse kleuren en twee maten, als u lint kopen gaat maak dan de keuze uit zilver kleurig lint voor ballonnen van 500 meter van 5 mm breed of de rollen van 250 meter van 10 mm breed.

Zilver kleurig lint voor ballonnen mee te kopen

Als je dit zilver kleurig lint voor ballonnen kopen gaat Gebruik dit dan alleen als ballonnen lint voor het decoreren van ballonnen en Niet voor het loslaten van de ballonnen in de vrije natuur.

Speciaal wit ballonnen lint kopen

Speciaal wit ballonnen lint kopen voor het oplaten van ballonnen wat alleen in de kleur wit als ballonnen lint ontwikkelt is dat 100% biologisch afbreekbaar is. Zodra het in contact komt met vocht, condens of regenwater lost het ballonnen lint op in circa 90 seconden. Op één rol zit 250 meter biologisch afbreekbaar wit lint. Op het oog is het lint niet te onderscheiden van het gewoon ballonnen lint.

Tevens is het lint sterk en heeft het een goede dikte. En is gemakkelijk direct met de ballonnen te knopen. Dit zorgt ervoor dat dieren niet in het lint verstrikt kunnen raken of sterven aan de gevolgen van het inslikken van het lint en het milieu niet belast wordt.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.