XXL Kerstmuts Santa

XXL Kerstmuts Santa

Jij gaat knallen op jouw kerstfeest als super kerstvrouw met deze geweldige xxl kerstmuts Santa. Deze xxl kerstmuts Santa is gemaakt van een mooie warme pluche ... Lees meer

33699509
€10,95 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Jij gaat knallen op jouw kerstfeest als super kerstvrouw met deze geweldige xxl kerstmuts Santa. Deze xxl kerstmuts Santa is gemaakt van een mooie warme pluche rode stof voorzien van een brede witte fluffy witte pluche rand. Als finishing touch natuurlijk het unieke rode witte balletje, dit kan natuurlijk niet ontbreken.

De muts is in totaal 1.05 m lang dus daar kun je wel mee binnenkomen. Kijk ook op onze site PartyCorner voor een uitgebreide collectie aan kerstvrouw jurkjes en accessoires. Je raakt niet uitgekeken. Alles is gemaakt van superiere kwaliteit.

materiaal: superieure kwaliteit fluffy pluche

  • kleur: rood en wit
  • maat: one size fits most
  • Lengte 105 cm

 XXL Kerstmuts Santa

Op zoek naar XXL Kerstmuts voor de kerst  Goedkope kerstmutsen,kerst diadeems, mini kerstmutsjes, kerstballen kettingen en kerst oorbellen. De kleding  voor kerst is exclusief en betaalbaar. Een leuke mini kerstjurkje  of een sexy glitter jurkje, het is uit voorraad leverbaar. Je voldoet helemaal aan de dresscode van Snowy white en Christmas red. Jij bent de kerstvrouw op het feest. Wil je eerst komen passen dan kan dat natuurlijk ook. Kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat altijd klaar. Tot snel!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.