Wolven pak - De grote boze wolf

Wolven pak - De grote boze wolf

Een stoer Wolvenpak kopen uit de online winkel van PartyCorner. Hiermee kan je tijdens Halloween of een andere horror verkleedfeest pas echt de mensen de schrik... Lees meer

16766260
€42,50 € 34,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een stoer Wolvenpak kopen uit de online winkel van PartyCorner. Hiermee kan je tijdens Halloween of een andere horror verkleedfeest pas echt de mensen de schrik aanjagen. Ga in zo'n bijzonder Wolvenpak bijvoorbeeld eens met volle maan in het centrum lopen, succes verzekert. In dit wolvenpak ben jij de ster van de avond.

Productspecificaties wolven pak:

  • Kleur: bruin
  • Materiaal: 100% polyester
  • Inclusief: masker, shirt en handschoenen
  • Maat: L 52-54

Kostuum De grote boze wolf

Een van de meest originele en angstaanjagende kostuums is dit wolven pak. Iedereen zal er een nachtmerries aan over houden wanneer je dit complete wolven pak met masker en handschoenen aan hebt. Misschien kom je tijdens het carnaval roodkapje wel tegen in dit 'grote boze wolf kostuum'.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.