Witte toppers pruik

Witte toppers pruik

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer een Toppers lange pruik kopen in velen verschillende kleuren kopen in dit geval hebben wij Toppers lange pruik wit geselecte... Lees meer

6014565
€11,25 € 8,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer een Toppers lange pruik kopen in velen verschillende kleuren kopen in dit geval hebben wij Toppers lange pruik wit geselecteerd aangezien het goed bij het thema : Made in holland past!

  • Kleur: Wit
  • Maat: One size fits all

Toppers lange pruik wit

Het thema van de Toppers 2014 is Made in Holland de kleuren die hier bij horen zijn natuurlijk rood, wit en blauw waardoor deze witte lange Toppers pruik helemaal bij dit thema hoort!

Bestel hem snel en vergeet ook niet om je Toppers kaartjes voor Toppers 2014 te kopen voordat alles is uitverkocht!De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.