Witte sjaal

Witte sjaal

Witte sjaal is een doorzichtige dames sjaal die je op verschillende manieren kunt dragen. De Witte sjaal kun je ook om je heup dragen als buikdanseres. Door de ... Lees meer

20997538
€3,75 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Witte sjaal is een doorzichtige dames sjaal die je op verschillende manieren kunt dragen. De Witte sjaal kun je ook om je heup dragen als buikdanseres. Door de kleur van de Witte sjaal kun je de sjaal combineren met allerlei andere kleuren en looks. Hierdoor is de Witte sjaal een ideale accessoire, omdat je het vaker kunt gebruiken en er veel combinaties mogelijk zijn.

Productspecificatie Witte sjaal
  • Materiaal: 100% polyester
  • Kleur: wit
  • Lengte: 160 x 27
  • Thema: Hawaii of strand thema, carnaval, beroepen
  • Verkrijgbaar in vijf andere kleuren: neon oranje, neon geel, neon roze, neon groen en zwart

Styling tips van onze dames sjaals

De Witte sjaal kun je op verschillende manieren stylen, drie voorbeelden worden al op de afbeelding weergegeven namelijk om de sjaal over je armen heen te doen enop een elegante manier om je nek te doen, zoals de meesten die manier al wel kennen. En je kunt de Witte sjaal om je heupen knopen.
Ook heeft PartyCorner een andere tip die jij kunt gebruiken om de Witte sjaal te stylen met jouw outfit. Bijvoorbeeld als je de sjaal opvouwt kun je hem als haaraccessoire gebruiken en in je haar knopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.