Witte petticoat

Witte petticoat

De iet wat transparante witte petticoat bestaat uit meerdere lagen tule met een satijnen band  met elastiek waardoor deze petticoat comfortabel is in het  drage... Lees meer

33964373
Neem contact op voor de levertijd
€13,97 € 9,07 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De iet wat transparante witte petticoat bestaat uit meerdere lagen tule met een satijnen band  met elastiek waardoor deze petticoat comfortabel is in het  dragen. Deze witte petticoat is leverbaar in de maat one size fits most. Wanneer jij een witte petticoat gaat kopen kies dan voor de petticoat wit van PartyCorner.nl. Voor de overige kleuren petticoats kies een desbetreffende kleur en plaats deze in de zoekbalk.
Productspecificatie: Witte petticoat
  • Wijd uitlopend iets doorschijnend rokje
  • Kleur: wit,
  • Bestelbaar in: maat one size fits most
  • Lengte petticoat 35 cm lang
  • Materiaal: 100% polyester
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar

Toppers SNOWY WHITE witte petticoat  

Wat een topper is deze witte petticoat van tule, de finishing touch van uw feestelijke outfit voor de Christmas Party Of The Year. Het meezingfestijn van Rene Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Het jubileumconcert voor hun 12.5 jarig bestaan in Ahoy.De  petticoat wit is voorzien van witte tule stof met een satijnen band . Het is een opvallende accessoire voor de Toppers. De dresscode is Snowy white en Christmas red. Kijk online bij PartyCorner voor een uitgebreid assortiment aan kleding en accessoires. Je kunt ook gezellig langskomen in onze winkel aan de Westzijde te Zaandam. De Koffie staat klaar.

Bruidspetticoat

Zoek jij iets speciaals om te dragen op de mooiste dag van je leven? Bestel dan online deze sexy korte  goedkope witte petticoat. Deze witte pettycoat kun je ook passen in onze winkel.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.