Witte kousen met strik

Witte kousen met strik

Witte kousen met witte strik ook wel hold up kousen genoemd zijn voorzien van een plak rand aan de bovenkant waardoor deze kousen niet meer af zakken tijdens he... Lees meer

1758345
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Witte kousen met witte strik ook wel hold up kousen genoemd zijn voorzien van een plak rand aan de bovenkant waardoor deze kousen niet meer af zakken tijdens het lopen en deze goed onder jouw outfit blijven zitten tijdens het feesten. De witte kousen zijn met veel feest outfits te combineren denk bijvoorbeeld aan een marine jurkje of tijdens de carnaval.

Productspecificatie: Witte kousen met strik

Maat: One size fits all
Materiaal: 100% polyester
Kleur: Zie afbeelding
Thema: Leuk bij een marine outfit en diversen

Leuke Witte kousen met strik online kopen.

Deze witte kousen met strik kan je perfect gebruiken om jouw outfit compleet te maken en er een leuke avond van te maken. De Witte kousen met strik passen uitstekend onder een marine jurkje of een andere leuke outfit.

Witte kousen met strik om jouw outfit compleet te maken.

Deze witte kousen met strik zijn online te bestellen. Krijg een sexy uitstraling met deze hold up witte kousen. De witte kousen zijn op voorraad en ook de rode kousen met een zwarte strik. Je kunt een rode panty kopen met een bedrukking of met een speciaal design. Je kunt een rode panty bestellen van 20 denier of 60 denier, er is heel veel mogelijk. Van clownesk gestreept tot wat zwaarder bourgondisch gekleurd, er is altijd een kleur, motief of design te bestellen dat bij jouw outfit past.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.