Witte Blinde Lenzen

Witte Blinde Lenzen

Op zoek naar andere veilige, betrouwbare en natuurlijk betaalbare gekleurde contactlenzen? Kies dan eens voor deze Witte Blinde Lenzen. Exclusief bij PartyCorne... Lees meer

84092041
€19,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Op zoek naar andere veilige, betrouwbare en natuurlijk betaalbare gekleurde contactlenzen? Kies dan eens voor deze Witte Blinde Lenzen. Exclusief bij PartyCorner, deze topkwaliteit 3 maanden witte kleurlenzen. Deze kleurlenzen zijn geschikt voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. Met deze witte blinde lenzen in lijkt het net of je zo goed als blind bent. Onze lenzen bedekken je iris & pupil volledig, en aan de buitenkant zijn ze volledig wit. De Witte Blinde Lenzen maken je ogen groter en helderder met de overbekende zombie uitstraling. Bestel de nieuwe Witte Blinde Lenzen voor verbeterde opvallende ogen, met een uitzonderlijk draagcomfort gedurende de hele dag bij PartyCorner.

Productspecificaties: Witte Blinde Lenzen

  • Inhoud: 2 vloeistof containers met ieder 1 blinde lens.
  • 3 maand bruikbaar.
  • Deze lenzen zijn NIET doorzichtig!! Je kan er NIET doorheenkijken!!
  • Dit artikel betreft zachte lenzen.
  • Na opening kunnen deze lenzen niet meer geretourneerd worden.

De 3 maand lenzen van catcher zijn in vele andere diverse kleuren bestelbaar op onze site of te koop in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. PartyCorner heeft een breed assortiment gekleurde contact lenzen met vele mogelijkheden. Met deze set van gekleurde contactlenzen haal je een hoogwaardig kwaliteits product in huis, welke volgens internationale veiligheidsnormen geproduceerd is. Deze witte blinde lenzen worden per paar aangeboden.

Deze lenzen zijn NIET doorzichtig!! Je kan er NIET doorheenkijken!! 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »