Witte afro pruik

Witte afro pruik

Heb je een verkleedfeest of een feest met een disco thema zoals bijvoorbeeld de Toppers in concert 2016 met als thema Royal night of disco? Je kunt pas echt beg... Lees meer

802524
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Heb je een verkleedfeest of een feest met een disco thema zoals bijvoorbeeld de Toppers in concert 2016 met als thema Royal night of disco? Je kunt pas echt beginnen met swingen als je de Witte Afro pruik hebt! Kies voor deze coole witte afro!  De Witte Afro pruik van Partycorner biedt de oplossing om op elke feest te swingen als een echte disco feestganger uit de jaren 70. Een afro pruik is slechts het begin van een echte feestganger waarmee jij met jouw party look echt voldoet aan de Toppers dresscode.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.


Productspecificatie: Witte Afro pruik

  • Kleur: wit
  • Soort: afro pruik
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: kort
  • Thema: toppers 2016, disco, films en sterren

Witte afro pruik kopen

Wil jij ook een voldoen aan de dresscode van de Toppers in concert of een ander themafeest? Dan kun jij de Witte Afro pruik kopen bij PartyCorner  die je kunt combineren met jouw outfit en allerlei andere accessoires die ook op onze webshop verkrijgbaar zijn in verschillende thema's.



De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.