Wit Venetiaans katten masker

Wit Venetiaans katten masker

Dames wit Venetiaans katten masker nu te koop bij PartyCorner. Venetiaanse Oogmaskers dragen tijdens een italiaans feest,bal masqué, carnaval of thema feest om ... Lees meer

52016333
Neem contact op voor de levertijd
€9,80 € 6,38 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames wit Venetiaans katten masker nu te koop bij PartyCorner. Venetiaanse Oogmaskers dragen tijdens een italiaans feest,bal masqué, carnaval of thema feest om achter het masker te kunnen verschuilen zodat er geen gezicht herkenning is tijdens deze leuke evenementen om het spannend te maken.niet van echt te onderscheiden wit Venetiaans katten masker
is in nog 3 andere kleuren leverbaar.

Dit dames wit Venetiaans katten masker is leuk gekleurd versierd met een goud patroon. Het prachtige dames Venetiaans katten masker wit is leuk te gebruiken is tijdens een feest met dresscode. en te combineren met andere artikelen bij PartyCorner.

Product omschrijving: wit Venetiaans katten masker
  •     Masker: zoals op foto
  •     Kleur: wit en goud kleurig
  •     Materiaal: kunststof en polyester
  •     Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder
  •     Maat: one size fits all
  •     Inclusief: bevestiging band achterzijde

Een wit Venetiaans katten masker kopen

De contour van het wit Venetiaans katten masker wit is versierd met goud kleurige decoratie. Het masker is vast te maken door een elastische band. Dit Venetiaans katten masker wit is perfect als vermomming in het beroemde carnaval van Venetië of een gemaskerd bal!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.