Wit matrozen jurkje dames

Wit matrozen jurkje dames

Wit matrozen jurkje heeft de bekende kleur wit met blauwe kraag en wit marine petje je ziet gelijk dat het voor op de boot is. Dit Wit matrozen jurkje is voorzi... Lees meer

65510522
€ 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wit matrozen jurkje heeft de bekende kleur wit met blauwe kraag en wit marine petje je ziet gelijk dat het voor op de boot is. Dit Wit matrozen jurkje is voorzien van alle kenmerkende blauw/wit en gestreepte accenten. Het Wit matrozen jurkje is een sexy matrozen jurkje dat boven de knie uitkomt.

Het jurkje is bestelbaar in drie maten. Ons geweldige Wit matrozen jurkje bestaat uit een Marine Jurkje met een bijpassend wit hoedje voorzien van een blauw ankertje geheel leuk in het thema

Productspecificatie: Wit matrozen jurkje 

  • Kleur: marine wit met blauwe accenten
  • Maat: XS/S - M/L en XL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit: matrozen jurk met bijpassende hoedje
  • Bijpassende schoenen en kousen zijn als accessoires apart bestelbaar

Wit matrozen jurkje dames online kopen.

Het Wit matrozen jurkje online kopen? Dat kan, of kom gezellig langs in onze winkel in Zaandam waar je ook nog eens alle matrozen artikelen goed kunt bekijken en zelf jouw outfit samenstellen. Ook voor de heren hebben wij genoeg keus in ons matrozen collectie!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.